Serveis i activitats a Malamar Wakepark

-          Wakeboard (imatge) Un esport molt emocionant que consisteix en lliscar sobre l’aigua arrossegat d’un cable amb sistema de politja d’anada i tornada amb una planxa sota els peus fixada a unes botes.

-          Hi ha mòduls de diferents dificultats per fer salts i lliscaments.

-          Hi ha diferents nivells d’aprenentatge: Iniciació, basic i expert.

-          Aquest esport el poden practicar nens des de 7 anys i no hi ha límit d’edat, tot depèn de la condició física de cadascú. -          Disposem de tot el material necessari per fer l’activitat.

PREUS:

Document Adjunt de totes les activitats.

-          WakeSkate (imatge)Pels amants dels esports d’acció, un esport de fusió entre skate i wakeboard. El sistema d’arrossegament es el mateix que amb el wakeboard, però el que canvia es la planxa. Consisteix en una planxa semblant a la d’skate amb una part superior amb paper de barba i es practica amb sabatilles esportives.

-          Hi ha mòduls de diferents dificultats per fer salts i lliscaments.

-          Hi ha diferents nivells d’aprenentatge: Iniciació, basic i expert.

-          Aquest esport el poden practicar nens des de 7 anys i no hi ha límit d’edat, tot depèn de la condició física de cadascú.

-          Stand Up Paddle Surf (SUP) L’ultima tendència en esports aquàtics, un esport que pot semblar molt fàcil, però que et fa treballar l’equilibri i la musculatura de tot el cos. Consisteix en navegar sobre una planxa semblant a la de surf però més estable ajudant-se d’un rem.

-          Es pot realitzar tant amb el mar pla per navegar i gaudir de l’esport a l’aire lliure, com amb onades, ja que amb l’impuls del rem es més fàcil agafar les onades.

-          Les sortides amb SUP es realitzen a la platja que tenim just davant de la nostre instal·lació.

-          Disposem de nivell principiant, a partir d’aquí els practicants ja van per lliure, excepte els nens que van sempre acompanyats de l’instructor.

-          Disposem de tot el material necessari per fer l’activitat.

-          Esports de Sorra: En aquest espai disposem de 6 pistes de tenis i vòlei platja, a més es poden adaptar més activitats a les necessitats de cada grup, incloent futbol platja entre d’altres.

-          Kayak : Disfruta de las vistas de la costa del Maresme, el skyline de Barcelona y el deporte de remo que se puede practicar en cualquier época del año.

Disponemos de Kayaks de alquiler y salidas organizadas para grupos.

 

-          A Malamar, oferim l’oportunitat de provar el Flyboard  de nivell iniciació, dins el nostre llac i propulsat per una moto d’aigua.   Donut Inflable: Aquesta nova activitat va dirigida als més petits, ja que consisteix en ser arrossegat amb un dònut o element inflable dins el nostre llac. Diversió assegurada!  

-          Malamar Lounge & Restaurant: Un espai inigualable davant el mar on podràs degustar una de les millors paelles del Maresme. A més d’una carta seleccionada amb les millors matèries primes, pots degustar un bon aperitiu, una copa al vespre o un sopar de grup.

-          Qualitat i bon ambient per a un públic exigent.